[Kiriman] The Equipment ti Senmao mesin Co ,. Ltd. mun Palanggan nu

Téh mangrupa dinten sibuk kiwari. Nyiapkeun pikeun kiriman: 3sets spreader lem; angkat tabel 2sets; ujung otomatis nempo; mesin tiis pencet, pencét mesin panas jeung saterusna. Lima peti bakal shipped.

new3

new4

new5

new6

Shandong Senmao mesin Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan terpadu anu husus dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan sahiji alat mesin panel dumasar-kai. Kami utamana produk: mesin panas pencet, pencét mesin tiis, lapis mesin paving otomatis, ujung otomatis trimming ragaji, ékologis garis produksi dewan jeung rupa-rupa lianna tina garis produksi

Urang taat ka luhur mimiti rarancang titik mesin, syarat kualitasna, jasa baku tinggi na narékahan pikeun ngagunakeun teknologi tinggi na jasa humanistik, mun nyieun hiji merk-kelas dunya. Simkuring miharep produk urang bisa nyieun miracles anyar pikeun ngembangkeun karir Anjeun. Urang kasampak maju ka koperasi jangka panjang sareng anjeun tulus!


Pos waktos: Jul-05-2018
WhatsApp Online Chat !