Tetep Iman, March teung -Celebrating nu ulang 11 of Shandong Senmao mesin Co., Ltd

Dina 14 Méi, 2018, ngagungkeun nu ulang llth tina ngadegna Shandong Senmao mesin Co., Ltd, lulugu urang, Mr. Dexue Ma, dikelompokeun kana wisata ka Gunung Tai. Ieu oge waktos perjalanan koléktif taunan parusahaan.

new14

new13

new12

new11 

new9

 

new8

new9

Shandong Senmao mesin Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan terpadu anu husus dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan sahiji alat mesin panel dumasar-kai. Kami utamana produk: mesin panas pencet, pencét mesin tiis, lapis mesin paving otomatis, otomatis ujung trimming ragaji, ékologis garis produksi dewan jeung rupa-rupa lianna tina garis produksi.

Urang taat ka luhur mimiti rarancang titik mesin, syarat kualitasna, jasa baku tinggi na narékahan pikeun ngagunakeun teknologi tinggi na jasa humanistik, mun nyieun hiji merk-kelas dunya.

Simkuring miharep produk urang bisa nyieun miracles anyar pikeun ngembangkeun karir Anjeun.

Urang kasampak maju ka koperasi jangka panjang sareng anjeun tulus!


Pos waktos: Jul-05-2018
WhatsApp Online Chat !