Taros Kami

Shandong Senmao mesin Co., Ltd.

alamat

Yitang Industrial Park, Lanshan District, Linyi, Shandong, Cina

telepon

Candice: 008617662880886

Fax: + 86-539-2111555

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !