Tentang Kami

2
Shandong SenMao mesin Co., Ltd. mangrupakeun mesin profésional decking, CNC mesin sawing otomatis, dumasar-kai alat panel otomatis, mesin woodworking panalungtikan peralatan tur ngembangkeun, Manu-facturing JEUNG KOPERASI jualan di salah sahiji usaha tinggi-tech.
Urang melak sanggeus sapuluh taun usaha unremitting, anu usaha skala tumuwuh, ngadegkeun cooperationmechanism jangka panjang jeung sagala rupa paguron luhur, lembaga panalungtikan, tur mastikeun ngadalikeun prosés produksi jeung qualitytesting, kalawan sababaraha patén-patén modél utiliti nasional, Nagara Komoditas Inspection na quarantine exportlicense, Nagara Woodworking mesin inspeksi Center sertipikat kualitas produk, sarta meunang mesin Association nationalWoodworking dianjurkeun produk keur masyarakat "," perusahaan kredibel "," luhur sapuluh perusahaan unit'the kotana canggih urang "jeung" integritas beradab tina usaha swasta "Honor, parusahaan geus salawasna abide bythe integritas jeung kumawula, inovasi pragmatis, Houde akalna, Chigo Zhiyuan budaya manajemén, firstto nu ngawanohkeun sistem manajemen informasi ERP, manajemén parusahaan geus ngembangkeun innovationand kontinyu.
produksi utama kami tina particleboard, MDF, lapis, kai panels sarta alat-alat sejen, hiji var iety of hotpress anyar, pre-pencet, CNC otomatis mesin lapis decking, dryer, CNC mesin sawing otomatis, sagala jinis parabot dustremoval, kendang runtuyan dryer (kendang, sabuk) dryer veneer, rupa parabot angkutan nyoco, sandingmachines otomatis dikirim ka dewan pesawat , lifts, mesin jeung alat dewan jieunan manusa sejen, productsare dijual di sakuliah nagara jeung diékspor ka Asia Tenggara, Éropa, Timur Tengah jeung nagara andregions sejen, konsumén domestik jeung luar nagri puji gluing.
Kuring salawasna melak adhering ka "téhnologi tina kualitas casting, layanan sarta nyieun brand", gagasan, pamanggih ngembangkeun produk kualitas luhur, usaha migunakeun téhnologi pikeun nyieun brand-kelas dunya jeung jasa.


WhatsApp Online Chat !