• banner
  • banner3
  • banner2

ngabagéakeun ka parusahaan urang

Warudoyong Anjeun Dupi Honor pangluhurna kami
  • Tentang Kami

    Tentang Kami

  • produk

    produk

  • taros Kami

    taros Kami

  • aula pameran

    aula pameran

  • honors

    honors

  • langganan

    langganan

nempo sadaya
Simkuring siap nyugemakeun Syarat anjeun
  • Senmao machinery participated in the 2018 Indonesian international furniture accessories and woodworking machinery exhibition.
    Senmao machinery participated in the 2018...
    From September 26 to 29, 2018, the 7th Indonesian International Furniture Accessories and Woodworking Machinery Exhibition was held at the Jakarta International Exhibition Center in the Indonesian capital.
    maca deui
  • Tetep Iman, March teung -Celebrating nu ulang 11 of Shandong Senmao mesin Co., Ltd
    Tetep Iman, March teung -Celebrat ...
    Dina 14 Méi, 2018, ngagungkeun nu ulang llth tina ngadegna Shandong Senmao mesin Co., Ltd, lulugu urang, Mr. Dexue Ma, dikelompokeun kana wisata ka Gunung Tai. Ieu oge coll taunan parusahaan ...
    maca deui
  • [Kiriman] The Equipment ti Senmao mesin Co ,.  Ltd. mun Palanggan nu
    [Kiriman] The Equipment ti Senmao Mach ...
    Téh mangrupa dinten sibuk kiwari. Nyiapkeun pikeun kiriman: 3sets spreader lem; angkat tabel 2sets; ujung otomatis nempo; mesin tiis pencet, pencét mesin panas jeung saterusna. Lima peti bakal shipped. Shandong Senmao Ma ...
    maca deui
  • [New lem Spreader] Senmao mesin Co., Ltd. researched tur mekarkeun spreader lem anyar
    [New lem Spreader] Senmao mesin Co., ...
    Anyar, Shandong Senmao mesin researched tur ngembangkeun hiji Chrome diperlakukeun roller lem spreader anyar. diaméterna nyaeta 405mm. Ieu boga roller baja lingkungan alam. diaméterna nyaeta 200mm, beurat kasebut 1.8T ...
    maca deui
WhatsApp Online Chat !