култура

0

Корпоративна култура:
Основни филозофија
Senmao визија:
Стани меѓународен лидер во градежни машини

Senmao мисија:
Се создаде, се направи светот на нов

Основни вредности:
ефективност-ориентирана технологија раководство

Senmao дух:
Напорна работа, посветеност, лојалност, посветеност

SenMao стил:
Енџи земјата линија, прагматични и ефикасно

Senmao ум:
Страст и благодарност

Бизнис концепт
за развој:
за човечкиот развој во центарот на нашиот бизнис развој

Стратешки Приказ:
Да познатиот пат, изградена од еден век Senmao

Бизнис концепт:
Пазарно-ориентирани, бренд за квалитет, иновација и developmentBrand концепт:
да се изгради интернационална SenMao, доверлив бренд


WhatsApp Online Chat !