[Kintunan] Ing Equipment saka Senmao Machinery Co ,. Ltd. menyang Customer

Iku dina sibuk dina. Nyiyapake kanggo pangiriman: 3sets spreader lim; angkat meja 2sets; pinggiran otomatis weruh; mesin kadhemen penet, penet mesin panas lan ing. Five kontaner bakal mlebukake.

new3

new4

new5

new6

Shandong Senmao Machinery Co., Ltd iku sawijining perusahaan terpadu sing specialized ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan peralatan mesin panel basis kayu. Kita utamané produk: mesin panas penet, penet mesin kadhemen, plywood mesin mapeng otomatis, pinggiran otomatis trimming saw, ekologis line produksi Papan lan akeh jinis saka garis produksi

Kita bakal ing dhuwur wiwitan desain titik machinery, syarat kualitas dhuwur, layanan standar dhuwur lan usaha kanggo nggunakake teknologi dhuwur lan layanan salebeting, kanggo nggawe account-kelas donya. Kita ngarep-arep kita produk bisa nggawe kaelokan anyar kanggo pangembangan Karir. We look nerusake kanggo kerjasama long-term karo sampeyan tenanan!


Post wektu: Jul-05-2018
WhatsApp Online Chat !