[New Glue spreader] Senmao Machinery Co., Ltd. riset lan dikembangaké ing spreader lim anyar


Bubar, Shandong Senmao Machinery riset lan dikembangaké Chrome dianggep roller lim spreader anyar. diameteripun punika 405mm. Wis roller baja alam lingkungan. diameteripun punika 200mm, bobot 1.8T lan dawa roller punika 1500mm.

002

Sakabèhé Size: 2500 * 1100 * 1680mm

001

Total daya: 4KW

Shandong Senmao Machinery Co., Ltd iku sawijining perusahaan terpadu sing specialized ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan peralatan mesin panel basis kayu. We utamané ngasilaké particleboard, MDF, plywood, Panel kayu lan peralatan liyane. A macem-macem penet anyar panas, wis penet, CNC otomatis mesin plywood mapeng, dryer, CNC pinggiran otomatis trimming saw, kabeh jinis piranti bledug aman, drum seri dryer (drum, sabuk), dryer veneer, macem-macem transportasi dipakani peralatan, sanding mesin otomatis mesin welingan, Tabel angkat, lim spreader lan peralatan Papan wong-digawe liyane.

Kita bakal ing dhuwur wiwitan desain titik machinery, syarat kualitas dhuwur, layanan standar dhuwur lan usaha kanggo nggunakake teknologi dhuwur lan layanan salebeting, kanggo nggawe brand.We kelas donya Mugi kita produk bisa nggawe kaelokan anyar kanggo pangembangan Karir. We look nerusake kanggo kerjasama long-term karo sampeyan tenanan!


Post wektu: Jul-05-2018
WhatsApp Online Chat !