Tansah Iman, Maret Maju -Celebrating ing mengeti 11th saka Shandong Senmao Machinery Co., Ltd

Ing 14 Mei, 2018, kanggo ngrameke ulang llth ing panyiapan Shandong Senmao Machinery Co., Ltd, ketua kita, Mr. Dexue Ma, diatur ing wisata Gunung Tai. Iku uga wektu lelungan bebarengan taunan perusahaan.

new14

new13

new12

new11 

new9

 

new8

new9

Shandong Senmao Machinery Co., Ltd iku sawijining perusahaan terpadu sing specialized ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan peralatan mesin panel basis kayu. Kita utamané produk: mesin panas penet, penet mesin kadhemen, plywood mesin mapeng otomatis, otomatis pinggiran trimming saw, ekologis line produksi Papan lan akeh jinis saka garis produksi.

Kita bakal ing dhuwur wiwitan desain titik machinery, syarat kualitas dhuwur, layanan standar dhuwur lan usaha kanggo nggunakake teknologi dhuwur lan layanan salebeting, kanggo nggawe account-kelas donya.

Kita ngarep-arep kita produk bisa nggawe kaelokan anyar kanggo pangembangan Karir.

We look nerusake kanggo kerjasama long-term karo sampeyan tenanan!


Post wektu: Jul-05-2018
WhatsApp Online Chat !