Budaya

0

Budaya Corporate:
inti filsafat
Senmao sesanti:
Dadi pimpinan internasional ing mesin construction

Misi Senmao:
Nggawe, supaya donya anyar

Angka inti:
Efisiensi-oriented, Kepemimpinan teknologi

Roh Senmao:
Hard karya, pengabdian, kasetyan, pengabdian

Gaya SenMao:
Angie line lemah, pragmatic lan efisien

Atine Senmao:
Passion lan panuwun

Konsep bisnis
Development:
pembangunan Human ing tengah pembangunan bisnis kita

Strategic View:
Kanggo dalan misuwur, dibangun abad Senmao

Konsep bisnis:
Market-oriented, kualitas account, inovasi lan developmentBrand Concept:
Mbangun SenMao internasional, account dipercaya


WhatsApp Online Chat !