Babagan awake dhewe

2
Shandong SenMao Machinery Co., Ltd. yaiku mesin profesional decking, CNC mesin sawing otomatis, basis kayu peralatan panel otomatis, mesin kekayon lan riset peralatan lan pembangunan, manu-facturing lan operasi sales ing salah siji saka Enterprises dhuwur-tech.
We tanduran sawise sepuluh taun efforts unremitting, Enterprises ukuran akeh, diadegaké cooperationmechanism long-term karo macem-macem universities, institusi riset, lan strictly ngontrol proses produksi lan qualitytesting, karo sawetara paten model sarana nasional, negara Komoditi pengawasan lan Quarantine exportlicense, Negara Mining Machinery pengawasan Center certificate kualitas produk, lan menangaké Machinery Association nationalWoodworking dianjurake produk kanggo masyarakat ing "," perusahaan biso dipercoyo "," top ten perusahaan unit'the kutha majeng "lan" integritas tata krama Enterprises pribadi "Honor, perusahaan wis tansah ana bythe integritas lan pengabdian, inovasi pragmatic, Houde akale, Chigo Zhiyuan budaya Manajemen, firstto introduce sistem manajemen informasi ERP, Manajemen perusahaan wis pembangunan innovationand dadi.
produksi utama Kita particleboard, MDF, plywood, kayu Panel lan peralatan liyane, a var iety saka hotpress anyar, wis penet, CNC otomatis mesin plywood decking, dryer, CNC mesin sawing otomatis, kabeh jinis piranti dustremoval, drum seri dryer (drum, sabuk) dryer veneer, macem-macem piranti transportasi dipakani, sandingmachines dikirim kanthi otomatis menyang Papan pesawat , ngangkat, mesin lan peralatan Papan wong-digawe liyane, productsare didol ing saindhenging negara lan diekspor kanggo Asia Kidul-Wétan, Eropah, Timur Tengah lan negara andregions liyane, pelanggan domestik lan manca memuji gluing.
Aku tansah tetanduran adhering menyang "teknologi saka kualitas casting, layanan lan nggawe account", idea, ing idea saka pembangunan produk kualitas, efforts kanggo nggunakake teknologi kanggo nggawe account-donya kelas lan layanan.


WhatsApp Online Chat !