• banner
  • banner3
  • banner2

welcome kanggo kita perusahaan

Kepuasan Panjenengan Apa Snaeh paling Kita
  • Babagan awake dhewe

    Babagan awake dhewe

  • produk

    produk

  • hubungi kita

    hubungi kita

  • balai pameran

    balai pameran

  • kaurmatan

    kaurmatan

  • customer

    customer

ndeleng kabeh
Kita Siap Kanggo gawe marem Requirements Panjenengan
  • Senmao machinery participated in the 2018 Indonesian international furniture accessories and woodworking machinery exhibition.
    Senmao machinery participated in the 2018...
    From September 26 to 29, 2018, the 7th Indonesian International Furniture Accessories and Woodworking Machinery Exhibition was held at the Jakarta International Exhibition Center in the Indonesian capital.
    maca liyane
  • Tansah Iman, Maret Maju -Celebrating ing mengeti 11th saka Shandong Senmao Machinery Co., Ltd
    Tansah Iman, Maret Maju -Celebrat ...
    Ing 14 Mei, 2018, kanggo ngrameke ulang llth ing panyiapan Shandong Senmao Machinery Co., Ltd, ketua kita, Mr. Dexue Ma, diatur ing wisata Gunung Tai. Iku uga Coll taunan perusahaan ...
    maca liyane
  • [Kintunan] Ing Equipment saka Senmao Machinery Co ,.  Ltd. menyang Customer
    [Kintunan] Ing Equipment saka Senmao Mach ...
    Iku dina sibuk dina. Nyiyapake kanggo pangiriman: 3sets spreader lim; angkat meja 2sets; pinggiran otomatis weruh; mesin kadhemen penet, penet mesin panas lan ing. Five kontaner bakal mlebukake. Shandong Senmao Ma ...
    maca liyane
  • [New Glue spreader] Senmao Machinery Co., Ltd. riset lan dikembangak√© ing spreader lim anyar
    [New Glue spreader] Senmao Machinery Co., ...
    Bubar, Shandong Senmao Machinery riset lan dikembangaké Chrome dianggep roller lim spreader anyar. diameteripun punika 405mm. Wis roller baja alam lingkungan. diameteripun punika 200mm, bobot 1.8T ...
    maca liyane
WhatsApp Online Chat !